Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ronaldo mesterhármasával jutott tovább a Madrid

Nehéz helyzetbe került a Real Madrid az első mérkőzést követően, mivel az első összecsapáson meglepetésre a Farkasok meglepték a Királyi Gárdát. A végeredmény 2:0 lett, így hazai pályán nagyon össze kell kapni magát Ronaldóéknak ahhoz, hogy bejussanak a legjobb négy közé. A Wolfsburgnak az is elég lenne, ha egy kapott góllal megúszná a találkozót, azonban az elképzelhetetlen, hogy erre fognak játszani, és beállnak védekezni.

12998152_1217975008248959_74676628849542021_o

Real Madrid – Wolfsburg 3:0 (2:0)
Helyszín: Santiago Bernabéu, Madrid; Vezette: Kassai
Gólszerzők: Ronaldo (16. 17. 77.) ill. –
Sárga lap: Ronaldo (80.) ill. Arnold (47.), Dante (85.), Vieirinha (91.)
Kiállítva: – ill. –

Real Madrid: Navas – Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric (Varane 92.) – Ronaldo, Benzema (Jese 84.), Bale Vezetőedző: Zidane

Wolfsburg: Bengalio – Vieirinha, Naldo, Dante, Rodriguez – Guilavogui (Dost 80.), Luiz Gustavo – Pinto (Caligiuri 73.), Arnold, Draxler (Kruse 32.) – Schürrle Vezetőedző: Hecking

Nagyon bekezdett az első félidőben a Real Madrid. Ramos már a 6. percben gólt szerezhetett volna, azonban a labdája a keresztlécen csattant. A 16. percben megszerezte a vezetést a Real Madrid. Carvajal tett jó labdát Ronaldo elé, aki közelről már nem hibázott. 1 perccel később Kroos csavarta be a szögletet, a labda megtalálta Ronaldo fejét, aki ismét eredményes volt. Ezzel már 2 gólos a Madrid előnye, összességében 2:2 az állás. A 34. percben Luiz Gustavo ereszt meg egy sistergő bombát, azonban Keylor Navas eszén nem tud túljárni. A 38. percben Pinto lövésébe beleáll az egyik védő. A 47. percben Arnold kapott sárga lapot, így ha a vendégek továbbjutnak, akkor ki kell hagynia a következő összecsapást.

A második játékrész első negyedórája viszonylagos nyugalomban telt el. A lövések nem találták el a kapukat, így a hálóőröknek nem akadt különösebb dolga. A 60. percben felhördült a madridi közönség, mivel Ramos csak a kapufát tudta eltalálni. A 70. percben szögletet követően próbált gólt szerezni a Wolfsburg, azonban a kapus eszén nem tudtak túljárni. Luiz Gustavo sárgalapjának köszönhetően kihagyja a következő meccset. A 77. percben Ronaldo ismét beköszön, ezzel már mesterhármassal jár, és a Real áll továbbjutásra. A 81. percben Benzema sarokra tartó lövését hárítani tudta a Wolfsburg portása. A mérkőzés hátralévő részében már nem született találat, azonban ez is elég volt ahhoz, hogy továbbjusson a Real Madrid.

kép: Real Madrid Facebook

Nagy Gábor