Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: megsérült a kapus

Megsérült a hétközi edzésen Kovácsik Ádám, a Videoton jelenlegi első számú kapusa. A szezon közben igazolt hálóőr, sokáig 2.számú kapusnak számított, de a Ferencváros elleni kupavisszavágón megsérülő Danilovics helyén sikerült kiválóan teljesítenie, így a szerb felépülése után is ő maradt a gólvonalon.

www.vidi.hu

www.vidi.hu

Igaz Danilovics hosszú sérülése után, csak a hétvégi Vasas elleni bajnokin ülhetett le a kispadra, s talán ő sem számított arra, hogy a szezon hátralévő részében újra pályára léphet, hisz Kovácsik kiváló teljesítményt nyújtott. 7 bajnokin 8 gólt kapott, teljesítményét kritika nem érte se a szurkolók, sem a szakmai stáb részéről. Nem rajta múlt, hogy a Videoton jelenleg az 5.helyen áll a bajnokságban, 2 pontra a dobogótól. A szezonban a 25 éves hálóőr már nem fog pályára lépni.

“A keddi edzésen egy szerencsétlen ütközés okozta Kovácsik Ádám sérülését, és a térdében levált egy porc. Pénteken artroszkópiás műtéttel eltávolítjuk ezt a darabot, a beavatkozás után 8-10 nappal pedig elkezdheti majd a rehabilitációt. Ez sajnos azt jelenti, hogy ebben a szezonban már nem játszhat, a nyári felkészülést azonban 100 százalékos állapotban kezdheti el”
– nyilatkozta a sérüléssel kapcsolatban dr. Kovács Tibor csapatorvos a vidi.hu weboldalon.

Endrődi Dávid