Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott védőt igazolna a Chelsea!

Mint ismert, a szezon végeztével nem kizárt, hogy két védőjétől is megfog válni a Chelsea. A londoni “kékek” ezidáig John Terry-vel nem hosszabbítottak szerződést, míg Branislav Ivanovicsot állítólag több klub is szívesen látná. Nos, a legújabb fejlemények szerint az angol klub az AS Roma német válogatott védőjére csapna le. 

antonio-rdiger-berzeugt-bei-der-roma_59345

A Chelsea érdeklődik az AS Roma védője, nevezetesen Antonio Rüdiger iránt – állítja a La RepubblicaA német válogatott hátvéd jelenleg kölcsönben szerepel a “farkasoknál”, de miden bizonnyal élni fognak az opciós jogukkal és végleg megszerzik az ifjú labdarúgó játékjogát, mielőtt eladnák a londoni “kékeknek.” 

Antonio Rüdiger a Stuttgart színeiben vált profi labdarúgóvá, aki tehát tavaly nyáron csatlakozott az AS Romához. A mindössze 23 esztendős hátvéd a “farkasok” oszlopos tagjának számít, ahol eddig 29 tétmérkőzésen léphetett pályára. A német válogatottnál úgy szint egyre stabilabb tagnak mondható el, hiszen a legutóbbi 3 felkészülési találkozót rendre végigjátszotta. 

Németh Boldizsár