Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FA-kupa: Elődöntőben a Manchester United! – videóval

Mivel az Old Traffordon 1:1-es döntetlenre végződött a két csapat találkozója, így újrajátszásra kényszerültek. Ezúttal értelemszerűen az Upton Park-ban feszülhettek egymásnak a felek. Az első félidőben a Unitednak voltak veszélyesebb lehetőségei, viszont egyiket sem sikerült kihasználniuk. A fordulást követően azonban Rashford gyönyörű találatának hála magukhoz ragadták az előnyt. Közel negyedórával később Fellaini révén újabb gólt szerzetek a “vörös ördögök.” Habár Tomkins fejesével szépíteni tudtak a “kalapácsosok”, azonban mindhiába, hiszen végül Louis van Gaal tanítványai örülhettek. 

13001286_10153397200426502_1295424963596434325_n 

West Ham United – Manchester United 1-2 (0-0)
Helyszín:
Bloyen Ground
Gólszerzők:
Tomkins(79.) ill. Rashford(53.), Fellaini(67.)
Sárga:
Carroll(45+2.) ill. Carrick(26.), Rojo(45+1.),Herrera(74.)
Kiállítás:

West Ham United: Randolph-Antonio,Tomkins,Ogbonna,Cresswell-Kouyate,Noble-Valencia(Moses 62.),Lanzini(Emenike 74.),Payet-Carroll. Vezetőedző: Slaven Bilic

Manchester United: De Gea-Fosu-Mensah,Smalling,Blind,Rojo(Valencia 69.)-Fellaini,Carrick-Lingard,Herrera(Schneiderlin 76.),Martial-Rashford(Rooney 90.). Vezetőedző: Louis van Gaal

Első félidő: A találkozót a hazaiak kezdték jobban, akik az 5. percben helyzetig is eljutottak. Valencia lőtt kapura, amely gyengére sikeredett, így De Gea könnyedén védte. A 18. minutumban Fellaini előtt adódott lehetőség, melyet Randolph hárított. A 35. percben Lingard kapott pazar labdát, viszont az angol szélső nem tudott betalálni, mivel a londoniak portása ezúttal is résen volt. 

Második félidő: A szünet után a “vörös ördögök” próbálkoztak először. A 48. minutumban Lingard eresztett meg egy életerős lövést, azonban a labda elkerülte a West Ham kapuját. Az 53. percben a Manchester United megtörte a gólcsendet. Rashford tört be a tizenhatoson belülre, aki bődületes gólt akasztott a “kalapácsosok” hálójába. A 67. minutumban tovább növelte előnyét a vendég gárda. Martial félre sikeredett lövése Fellainiról a kapuban kötött ki. A 79. percben jött a szépítő találat a hazaiak oldaláról, egy szögletet követően Tomkins bólintott a hálóba. A 90. minutumban egalizálhatott volna, de De Gea bravúrjainak köszönhetően ez elmaradt, míg Kouyate gólját les miatt nem adták meg. 

https://www.youtube.com/watch?v=dZdt2C19IWI&nohtml5=False

Németh Boldizsár