Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia válogatott középpályást igazolna a Spurs!

Remek idényt fut a Mauricio Pochettino vezette Tottenham Hotspur. A londoni együttesnek még a bajnoki címre is van halovány reménye, de erről minden bizonnyal le kell mondaniuk, hiszen kicsi a valószínűsége annak, hogy a Leicester City kiengedne az utolsó meccsekre. A legújabb hírek szerint a fővárosi gárda korábbi Real Madrid játékost igazolna a nyári átigazolási piac során. 

Capture-decran-2015-12-24-a-13

A Tottenham Hotspur érdeklődik a Marseille középpályása, nevezetesen Lassana Diarra – állítja a L’Equipe. A londoni klub minden bizonnyal komoly erősítéseket tervez a jövő szezonra, hogy még nagyobb célokért küzdhessenek. A francia labdarúgót 2019-ig köti szerződés jelenlegi állomáshelyéhez, a transfermarkt pedig 7,5 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Lassana Diarra a Real Madrid tagjaként vált híres labdarúgóvá, majd távozása után lefelé ívelt a karrierje. Nos, Marseille-ben újra magára talált, illetve visszakerült a francia válogatottba is. Minden frontot egybe véve eddig 29 mérkőzésen léphetett pályára az Olympique színeiben, míg a Deschamps vezette nemzeti csapatban 5 alkalommal kapott lehetőséget, a korábbi években pedig 28 összecsapáson. 

Németh Boldizsár