Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy a (vihar előtti?) csend Egerben

Korábban több helyen is megjelent az információ, hogy a Dunakanyar-VácNB II-es együttesénél tulajdonos angol John Marshall beszáll az egri futballba. Ez megtörtént, és az üzletember többségi tulajdonos lett a labdarúgóklubban.

John Marshall érkezése óta nagy a csend a Heves megyei klubnál. Ugyanakkor tartja magát a hír, miszerint nem Simon Antallal képzeli el az egriek élvonalban tartását az angol üzletember, hanem a korábbi pécsi edző, Mészáros Ferenc érkezhet. Simon Antal NB II-es bajnokként feljutatta a csapatot, és azóta is tevékenyen dolgozik. Ráadásul Simon érzelmileg is kötődik a klubhoz, hiszen játékosként is szolgálta az egrieket.

A nagy csend többek között a játékoskertre is kiterjed: Nem tudni mi lesz a sorsa a futballistáknak. Friss hírek szerint kilenc labdarúgó is távozhat. A korábbi jpesti csatár, Szabó Bence az elmúlt napokban edzett, és játszott az egrieknél, míg a szerb Braniszlav Vukomanovics már nem lépett pályára a legutóbbi edzőmeccsen. A legnagyobb talány, hogy Vácról kik tudnak segíteni az egrieken a bennmaradás kiharcolásában.

Gavalovits Sándor