Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A Chelsea komolyan veszi az Európa ligát” – Benítez

A Bajnokok Ligájától címvédőként búcsúzó Chelsea, hideget-meleget kapott a szurkolóktól és az angol médiától. Rafa Benítez csapata a drámai kiesés után az Európa ligában készül nagy dobásra.

A korai BL-búcsú után a brit sajtó és a szurkolók ízekre szedték a csapatot, ám Di Matteo távozásával sem csitulnak a kritikák, mert továbbra sem jönnek az eredmények a csapatnál. Rafa Benítez vezette a Chelsea, az Európa liga egyik esélyeseként, a legobb 32 között csatlakozik a kupasorozathoz. A bajnoki cím már rég elszállt, így a Kékek utolsó mentsvárként tekintenek a kupaszereplésre.

Az ideiglenesen kinevezett szakember egyáltalán nem becsüli le az Európa ligát: „Tényleg nagyon örülünk, hogy itt lehetünk. Nyilvánvaló, hogy nem lehet a dolgokat megváltoztatni. A Bajnokok Ligája jelentős versenysorozat, de az Európa ligában is az.” – mondta Benítez.

A londoniak a Sparta Prague otthonában bizonyíthatják, hogy korai még temetni a csapatot. A spanyol menedzser az Európa liga megnyerésével minden bizonnyal jobban elfogadtatná magát a szurkolókkal és megszilárdítaná a helyét a kispadon.

19.00 Sparta Prague-Chelsea
Generali Arena, Prága

Veres Péter