Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal a Bayern München védőjét vinné! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint az Arsenal a Bayern München védőjével erősítené meg a keretét a nyári átigazolási piac folyamán. A bajorok alkalmazásában álló labdarúgót rengeteg komolyabb sérülés hátráltatta a folyamatos játékban, így nem tudta stabilizálni magát a védelem tengelyében. 

173451

Az Arsenal szeretné szerződtetni a Bayern München védőjét, nevezetesen Mehdi Benatiát – állítja a Daily Star. Mint ismert, a Borussia Dortmund kötelékébe tartozó Mats Hummels minden bizonnyal a bajoroknál folytatja pályafutását a következő szezontól. Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy érkezésének áldozata a marokkói labdarúgó lesz. 

Mehdi Benatia 2014 nyarán csatlakozott a Bayern Münchenhez, aki az AS Romától érkezett. A bajoroknál nagy valószínűséggel alapember lenne, de komolyabb sérülései miatt rengeteg meccset kellett kihagynia. Minden frontot egybe véve eddig 44 találkozón léphetett pályára. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 18 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Németh Boldizsár