Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A madridi csapatok győzelme a forduló utolsó mérkőzésein – VIDEÓ

Valladolid – Atlético Madrid 0:3 (0:1) Gólszerző: Falcao (11.); D. Costa (53.); C. Rodriguez (90.)

Az Atlético megszakította november óta tartó idegenbeli nyeretlenségi szériáját. A Valladolid könnyű ellenfélnek bizonyult. Jó hír a „Matracosok” számára, hogy Falcao ismét eredményes tudott lenni. A kolumbiai kezdte a gólgyártást, egy kipattanó labdát terelt a kapuba. A remek szezont futó Diego Costa szerezte a vendégek második gólját. Cristian Rodriguez találata pedig már a kegyelemdöfést jelentette a lila-fehéreknek. Diego Simeone csapata talán kezd kilábalni a kisebb hullámvölgyből. Ez a győzelem lendületet adhat az Atléticonak.


Real Valladolid 0-3 Atletico Madrid by goalsandsoccer

Espanyol – Betis 1:0 (1:0) Gólszerző: S. Garcia (7.)

Tovább robog az Espanyol szekere. Javier Aguirre csapata az elmúl hat mérkőzéséből ötöt megnyert és szépen kapaszkodik felfelé a tabellán. A mérkőzés egyetlen találatát a korábbi spanyol válogatott Sergio Garcia szerezte. Remek formában van a kisebbik barcelonai csapat és akár egy szép tavaszi szereplés elé nézhetnek, ha megtartják lendületüket.


szólj hozzá: Real Madrid vs Rayo Vallecano 2-0

Real Madrid – Rayo Vallecano 2:0 (2:0) Gólszerző: Morata (3.); S. Ramos (13.)
Kiállítva: S. Ramos (18.)
José Mourinha 100. alkalommal ült tétmeccsen a Real Madrid kispadján. A csapata szép ajándékkal kedveskedett a portugál szakembernek. A Rayo elleni érdemi kérdések az első 20 percben tulajdonképpen eldőltek. A fiatal Morata szerzett vezetést Özil passzából, majd Sergio Ramos szintén a német karmester beíveléséből volt eredményes. Ramos azonban hamar negatív hőssé vált, hiszen egy perc leforgása alatt összeszedett két sárga lapot és a kiállítás sorsára jutott. Az első lap jogosságát lehet ugyan vitatni, azonban Ramos felelőtlenségét vétek lenne. A Rayo erejéből még a szépítésre sem futotta, ez mindent elmond a mérkőzés képéről.

Nagy Ákos