Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stramaccioni: „Ez nagyon csúnya volt.” – videó az Inter lilára veréséről!

Nagy zakóba szaladt bele az Internazionale együttese az olasz élvonalbeli bajnokság 25. fordulójának vasárnap esti rangadóján. A Milánóiak a Fiorentina otthonába látogattak, ahol a hazaiak megsemmisítették a fáradt vendégeket 4:1-re. Az Inter vezetőedzője a vereség okát abban látja, hogy a csapata hét közben EL mérkőzést játszott és játékosai fáradtak voltak. Vajon lehet-e egy Inter kaliberű csapatnál ez a kifogás, hiszen más klubok is játszanak az EL-ben vagy BL-ben, s mégsem ezt hozzák fel egy esteleges nagy vereség után a bajnokságban.

„Egy nagyon fáradt, és emiatt bajban lévő Intert láttam Firenzében – mondta a vereség után Stramaccioni. – Ezen az estén az Inter önmagához képest túl rossz volt ahhoz, hogy igaz legyen. A szezonban egyetlen ilyen mérkőzésre emlékszem, mint ez, a Milan 4–2-es római vereségére. Megfizettünk a kupaszereplésért, mert többet kivett belőlünk, mint gondoltam. És talán én is hibáztam, hogy az összeállításnál ezt nem vettem figyelembe. Nem hiba, viszont tény: az Európa-liga-meccsek után minden bajnokin fáradtak vagyunk.”

Massimo Moratti klubelnök korábban már támogatását adta Stramaccioninak, de ez után a vereség után sok szakértő úgy véli, hogy meg vannak számlálva a napjai, ugyanis a bajnokságba is már csak az ötödikek és a Fiorentina egy ponttal van lemaradva tőlük.


Seria A : Fiorentina vs Inter 4-1 by MRLooka

Báló Bence