Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fogadási csalás: K. Zoltán és L. Mátyás előzetesét meghosszabbíthatják, Lipcsei Bettát nem kereste az ügyészség

Fejlemények a fogadási csalás-botrányban: K. Zoltán és L. Mátyás ügyében holnap tárgyalásra kerül sor, miközben Lipcsei Betta elmondta, hogy őt az ügyészség nem kereste.

A két korábbi labdarúgót 2011. június 28-án állították elő, és június 30-án helyezték előzetes letartóztatásba, azóta többszöri hosszabbítást is megért. Az újabb hosszabbításról holnap délelőtt dönt a bíróság.

Az ügy harmadik, Limában elfogott főszereplője, S. László további fogva tartását a múlt héten rendelte el a bíróság, ennek következtében április közepéig biztosan a büntetés-végrehajtás „vendégszeretét” élvezi.

Közben a Nemzeti Sport Online-nak eljutatott közleményében reagált az elmúlt napokban az ellene felmerült csalás vádjára Lipcsei Betta, a Sport Televízió műsorvezetője: „Értetlenül állok a történtek előtt. Kommentálni sem akarom az egyértelműen felháborító és alaptalan vádakat. Irányomban soha, semmilyen megkeresés nem történt az ügyészség részéről. Nem is kívánok ezzel az üggyel foglalkozni. Az ügyvédem majd megteszi a megfelelő jogi lépéseket a személyemet ért rágalmakkal kapcsolatban.”

Gavalovits Sándor