Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol botrányhős visszatérne a Premier League-be

A francia Olympique Marseille-ben, kölcsönben szereplő Joey Barton nem látja valószínűnek, hogy visszatérne a Queeny Park Rangers-höz, ám elismerte, hogy hiányzik neki a Premier League.

A korábbi egyszeres felnőtt válogatott fenegyerek ezt a szezont a Marseille-ben tölti, ahová azután kellett távoznia, hogy összeveszett a vezetőséggel Londonban, továbbá az se segítette maradását, hogy az előző szezonban, a City elleni ámokfutása, szerény 12 mérkőzéses eltiltást ért.

A 30 éves középpályás, akinek még két év hátra van QPR-os szerződéséből, jelenleg nagyon jól érzi magát csapatánál, lévén a kikötővárosiak az élmezőnyben vannak, harmadikak a Ligue 1-ben, így nem csoda, hogy maradni szeretne, akár további szezonokat is. Ennek ellenére Barton elismerte, hogy a PL-be való visszatérés számára egy még mindig vonzó kilátás:

,,Nem tudom elképzelni magam, hogy újra a QPR-ban játsszak, a Marseille-nél bíztak bennem, amikor már senkinek nem volt bennem hite, és ezt vissza akarom fizetni a klubnak. A folytatásról pedig még beszélni fogunk, de hiányzik a Premier Legaue.” – fejezte ki zavaros elméje gondolatait a balhés Barton.

Szerző: Balogh József