Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ZTE: új edzővel új játékosokkal a következő szezonban

Az előző bajnokságnak úgy vágtak neki Zalaegerszegen, hogy elkezdik egy új csapat lerakását, s a következő bajnokságban megcélozzák a feljutást. No evés közben jött meg az étvágy, hisz 2.helyről fordultak, a végén pedig csalódásként élték meg a további másodosztályú szereplést.

Mihalecz istván nso(nso.hu)

Csank Jánost tavasz közepén menesztették a ZTE vezetőedzői posztjáról, s helyére ifjabb Mihalecz Istvánt nevezték ki. Ő addig az utánpótlásba tevékenykedett, s a szezon lejárta után, vissza is tér oda, hisz nem ő lesz a következő szezonban a Zalaegerszeg edzője. Az, hogy ki, még nem publikus, de dolgoznak az ügyön.

Távozik a csapatkapitány Simonfalvi Gábor is és Koller Krisztián is. Mind a két játékosnak lejárt a szerződése, s nem újítják meg a felek. Simonfalvi a ZTE sajátnevelésű játékosa. 2005-2008 között, 2011 tavaszán és 2012-2016 között játszott a ZTE FC-ben, köztes időszakban pedig a PMFC játékosa volt. Koller Krisztián tavaly nyáron Nyíregyházáról szerződött a ZTE-hez. Ő korábban a PMFC, a Kozármisleny csapataiban szerepelt. Hogy velük mi lesz a jövőben, arról egyelőre további információ nem látott napvilágot.

Endrődi Dávid