Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: Csákváron alakul a következő évi keret

Az eddigi szakmai igazgató távozott az NB II egyik meglepetés csapatától a Csákvártól, sőt többen követik is a Puskás Akadémiához, hisz jó páran kölcsönben voltak onnan, de van olyan játékos is, aki lejáró szerződését nem meghosszabbítva igazolt Felcsútra.

csakvarkisvarda(szon.hu)

Ami biztos, hogy Gróf Dávid a héten már a Bp. Honvéd csapatánál kezdte meg a felkészülést, ugyanis 3 évre aláírt Kispestre. Spandler Csaba, Makrai Gábor valamint Fényes Szabolcs kölcsönszerződése lejárta után visszatér a Puskás Akadémiához. Molnár Csaba a kiváló szezont futott csatár pedig szintén Felcsútra igazol, igaz ő eddig a Csákvár saját játékosa volt. Korábban a Paksban az élvonalban védő Kovács Attila, szinte biztos, hogy befejezi, s szögre akasztja a kesztyűt, így mindenképpen két kapust kell majd igazolnia a Csákvárnak. Karacs Roland lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klubvezetés.

Akik maradnak: Dulló Martint már mindenki Mezőkövesden látta, ennek ellenére hosszabbított a Csákvárral. A Puskás Akadémia játékosai közül Pintér Bence és Fényes Szabolcs a következő szezonban szintén maradnak Csákváron. Meghosszabbította a szerződését Hajdú Sándor, Baranyai Ádám, Nyilasi Bálint, Kocsis Gábor, Bakos Szabolcs, Molnár Tibor, Lőrincz Attila, Szalai Tamás és Domján Attila is. Visszatér a bicskei kölcsönből Csendes Péter. További tárgyalás van még hátra Bartos Juliannal és Racskó Rolanddal.

Az első új igazolás Vallejos Dominique a Videoton játékosa, aki az előző szezonban ősszel a BKV Előrénél, tavasszal pedig újra a Vidi II-nél szerepelt. Ő kölcsönbe érkezik a kék – sárgákhoz.

A nyári felkészülést június 27-én kezdik el a csákváriak, az edzéseket továbbra is Toldi Gábor tartja.

Endrődi Dávid