Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2016: Ibráék meccsét vezetheti Kassai!

Az Európai Labdarúgó-szövetség kijelölte a következő kör első felének játékvezetőit és a nevek között ott találjuk Kassai Viktor nevét is, aki az Olaszország–Svédország mérkőzést vezeti majd péntek kora délután.

viktor_kassai

Az E csoportból az Olaszország-Svédország találkozót június 17-én, pénteken 15 órától rendezik a toulousei Municipal Stadionban, így a 40 esztendős magyar játékvezető a második meccsére készülhet az Eb-n, először a múlthét pénteki nyitó mérkőzésen, a Franciaország–Románia (2–1) találkozón fújta a sípot. Kassai több internetes portál szerint is remekül vezette a nyitómérkőzést, éppen ezért nem meglepő, hogy újabb feladatot kapott.  Kassai remekül vezette a találkozót, tökéletesen ítélt meg minden kérdéses szituációt”. – irta egy játékvezetők ténykedésével foglalkozó szaklap.

Az UEFA a második csoportkör utolsó három szombati mérkőzésére még nem jelölte ki a játékvezetőket, így az E csoportból a Belgium-Írország, az F-ből a minket érintő Izland-Magyarország és Portugália-Ausztria mérkőzéseknek nem ismertek még a dirigensei.

A svédek 1-1-es döntetlennel kezdték a csoportkört, míg az olasz válogatott bomba meglepetésre 2-0-ra győzte le a végső sikerre is esélyes Belgiumot.

Becz Tamás