Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Higuain: Money in da bank!

Higuain körül úgy izzik a levegő minden átigazolási szezonban, mint Vasember a kemencében. Ezt pedig nem csillapította, hogy idén a Serie A-ban 36 találatig jutott. Minden valamirevaló ligából jelentkeztek érte (legalábbis a sajtó szerint), így Nápolyban muszáj volt kitalálni valamit. Lám ez lett belőle. Milyen egyszerű, de nagyszerű…

gonzalo-higuain-napoli

Mint említettük feljebb az argentin támadóért elég nagy számban jelentkeznek a tehetősebb klubok. Kezdjük a sort rögtön a PSG csapatával. Nem okozunk azzal meglepetést, ha azt mondjuk, hogy képesek lennének kifizetni “Higany” kivásárlási árát. Potom 94 millió eurót. Bát az is igaz, hogy a mai olasz újságok, már csak 70 millióról beszélnek, amit átutalna egyben az arab multicsilliárdos tulajdonos, de azzal sem lehetne panaszkodni.

A franciákon kívül még írtak (főleg tél környékén, bár azóta is fel-fel bukkan) a Bayern Münchent. Lewandowski távozása egész nyáron téma lesz így kell azért egy B terv. Természetesen Angliából is vannak kérői az olasz gólkirálynak. The Sun szerint (nem röhögni. a Sun egy hiteles forrás naivaknak) a Liverpool figyeli Higuain minden lépését. Főleg azokat amiket labdával tesz meg.

Szóval adott három topklub három nagy bajnokságból. De Laurentis (Napoli elnök) minden bizonnyal azonnal a gyógyszereihez nyúlt. Miután bekapkodta őket, rögtön papírt fogott és eszméletlen összeget tüntetett fel rajta. Az a pénz, az Higuain új fizetése lehet, annak érdekében, hogy ne adja el a babakék mezt. Az összeg pedig évi 7.5 millió euró. Mondani sem kell, hogy néhány deka parizer kijön belőle. Az argentin a Serie A legjobban kereső játékosa lehet ezzel. Ám, hogy mit mond az ajánlatra jobban mondva, az ajánlatokra a csatár, azt úgy is csak a Copa America után fogjuk majd megtudni. Vagy augusztus végén. Addig a hír láttán is sárguljunk együtt. Ja nem tudunk… dolgozni is kell.

Borbély Szabolcs