Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elvesztheti a tüdejét a Fiorentina!

Vannak nélkülözhetetlen dolgok az életben, amik összekapcsolódnak, amik egymás nélkül nem működhetnek, illetve nagyon nehezen teszik azt. Ilyen például a mozinak a popcorn, postásnak a kutya és a Fioretinának Badelj. Azonban a mozikkal és postásokkal ellentétben, a firenzei csapatnak meg kell majd küzdenie azzal, hogy a társa elválik mellőle. 

badelj

Badelj jelenleg az Eb-n vitézkedik a horvát nemzeti gárdával, ám így sem rest a jövőjéről kérdezősködő újságíróknak válaszokat küldeni az ügynökével. A középpályás alapembernek számított idén a Fiorentina csapatánál. Rengeteg futás, ütközés és labdaszerzés jellemzi a játékos futballstílusát, ami felkeltette néhány csapat figyelmét. Az olasz firkászok szerint angolszász földről jöttek az első táviratok/galambok/futárok Badelj szerződtetésének ötletével. Egyes lapok a Tottenhamet nevezik meg, mint konkrét udvarlót.

Van néhány top európai csapat, akik készen állnak arra, hogy fontos ajánlatokat tegyenek Badeljért, fontos információk csak az Eb után érkeznek majd. Azonban ebben a pillanatban nehéz Milan (Badelj) jövőjét látni a violáknál” – mondta sejtelmesen az ügynök.

Ehhez sok mindent nem is lehet hozzáfűzni. Amennyiben elhagyja Olaszországot a játékos, Sousa mesternek fel lesz adva lecke. Kivel fogja helyettesíteni? A Fiorentinának nem csak a Serie A-ban, hanem az EL-ben is harcolnia kell. Végtére is, akármilyen klasszis is volt az öreg Paulo, már öreg ahhoz, hogy kergesse a labdát.

Borbély Szabolcs