Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fradi: válogatottak érkezhetnek

Már az április szurkolói ankéton elhangzott Kubatov Gábor szájából, hogy a válogatott egyik legjobb játékosa Lovrencsics Gergő lehet az egyik nyári érkező. Ezen információt ma Orosz Pál a Zrt. ügyvezetője megerősítette.

37960_lovrencsics_gergo(rangado.hu)

A német középhátvéd Hüsing és az osztrák válogatott csatár Djuricic már a Fradi játékosának vallhatja magát. Szintén a zöld – fehérekkel kötött már tavasszal előszerződést Lovrencsics Gergő. Ő jövő héttől elvileg, már be is kapcsolódik a felkészülésbe. Azért írjuk, hogy elvileg, mert még közbe jöhet valami. Az a valami, pedig az, hogy, ha megfelelő külföldi ajánlat érkezik érte, akkor még sem a Ferencváros játékosa lesz. Igaz akkor a Fradinak jár némi anyagi ellenszolgáltatás. A legjobb szerződés. Még csak nem is játszott a csapatban, de pénzt kaphatnak érte. Igaz a legnagyobb erősítés mégis az lenne, ha a következő szezonban az FTC-ben játszana. Mind a BL-selejtezőkön, mind a bajnokságban. Apropó BL-selejtező! Az albán ellenfél, a Skenderbeu el lett tiltva az ezévi nemzetközi kupaszerepléstől. Ügyében végleges döntés a jövő hétre várható. Igaz meglepetés lenne, ha nem maradna érvényben az eltiltása. Ebben az estben a Fradi már tovább is jutott.

Korábban is lehetett hallani válogatott kiszemeltekről, Szalai Ádámról, Stieber Zoltánról és Fiola Attiláról. Orosz ma azt is elmondta a Trend FM-en, hogy még egy válogatott kiszemeltje van a csapatnak. Szalai Djuricic érkezésével tárgytalan, Stieber és Fiola maradt így a kalapban. A legnagyobb esély a válogatott jobbhátvédjére van a zöld – fehéreknek. Erre a posztra amúgy is igazolniuk kellene, mert az előző két bajnokságban csak Dilaver volt itt bevethető. Az ő kiesése esetén pedig hol Leandro, hol Ramirez (tehát balhátvédek) játszottak ezen a poszton.

Nagy Ádám szinte biztos, hogy távozik, az ő pótlását is meg kell még oldani. Repkednek a csapatnevek vele kapcsolatban, igaz jó részük, csak kitaláció. A következő hetekben vele kapcsolatban is okosabbak leszünk. Az biztos, hogy az Eb-n szereplő játékosok erre a hétre szabadságot kaptak.

Endrődi Dávid