Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: vereség az orosz újonctól

Az orosz élvonalba idén feljutó FK Orenburg csapatával mérhette összes tudását, a napokban edzőváltáson áteső, Bükön edzőtáborozó Diósgyőr játékosai.

dvtk-orenburg dvkt.eu(dvtk.eu)

Vasárnap mondott le posztjáról Egervári Sándor, jelenleg még nincs meg az utódja, s addig továbbra is ő készíti fel korábbi csapatát. Jelenleg annyi a biztos, hogy nem a sportigazgató Benczés Miklós lesz a szakmai munka felelőse.

Diósgyőri VTK – FK Orenburg 0-3 (0-2)
Diósgyőri VTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes – Oláh B., Kitl – Vela, Bognár, Bacsa – Griffiths0
cserék: Antal helyett Zöldesi az 57., Nemes helyett Németh M. az 57., Lipták helyett Okuka az 57., Griffiths helyett Boros az 57., Kitl helyett Halmai az 57., Oláh B. helyett Kövér az 57., Vela helyett Szabó I. B. az 57, Tamás helyett Mahalek a 85. percben

Az ellenfélnél az előző szezonban még Diósgyőrben játszó Koman Vladimir is pályára lépett, így elképzelhető, hogy visszatér az orosz bajnokságban, a korábban 2 évet a Krasnodarnál és az Uralnál eltöltő magyar válogatott játékos. Az előzetes hírekkel ellentétben, nem lépett pályára, a múlt héten óta a csapattal készülő Ugrai Roland, akit már csak egy orvosi vizsgálat választ el a szerződés aláírásától.

Endrődi Dávid