Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fordulat Ben Arfa-ügyben, küszöbön a bejelentés!

A mai nap folyamán említettük, hogy a Southampton és a Sevilla is tárt karokkal fogadná a tavalyi Ligue 1 szezon egyik legnagyobb sztárját, Hatem Ben Arfát. Nos, a jelek szerint a spanyolok a befutók. 

ben arfa

A goal.com pár órája azt a hírt tette közzé, miszerint az Európa-liga címvédője még a héten bejelenti Ben Arfa leigazolását. A francia középpályás csodás szezont zárt, 17 góllal és 6 gólpasszal vette ki a részét a Nice remek szezonjából, ami során negyedikként végeztek. Ráadásul ingyen fog érkezni, hiszen a hónap végén lejár a szerződése, így nem kell pénzt fizetni a Nice-nek.

Érdekessége a történetnek, hogy Ben Arfa eredetileg a PSG-be szeretett volna menni, ők azonban nem tettek ajánlatot, így a Sevilla mellett döntött. A futball világában percről percre változnak a dolgok, az átigazolás viszont elkerülhetetlennek tűnik. Ezzel ő lehet az új mester, Jorge Sampaoli első igazolása.

Személyes vélemény: Ben Arfa megmutatta, hogy még mindig benne van az az elképesztő tehetség, amiért rengetegen figyelték. A Sevilla nem kockáztat sokat azzal, hogy ingyen érkezik, 29 évesen pedig bőven van még benne pár jó év. Az év egyik legnagyobb fogása lehet, ha meg esetleg mégsem jön be, senki nem fog egy rossz szót szólni a vezetőségre, hogy megpróbálták.

Tereh Balázs