Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Edzőként debütált a klublegenda – Nem ilyen visszhangra számított!

A Real Madrid U19-es csapata (Juvenil A) kispadján 1:1-es döntetlennel debütált a klublegenda, Guti. A korábbi zseniális képességekkel megáldott középpályás bemutatkozása a kispadon közel sem a fiatalok játéka miatt lett emlékezetes.

Guti_1068464a(Kép: thesun.ie)

A Real Madrid Juvenil A 1:1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a spanyol negyedosztályú Móstoles csapatával. A találkozó több mint valószínű, hogy nem kerül be a históriás könyvekbe… Ha csak azért nem, mert a madridiak kispadján először ült a klub legendás játékosa, José María Gutiérrez Hernández, ismertebb nevén Guti. A 40. születésnapját idén ünneplő, korábbi zseniális középpályás első meccse edzőként érdekes visszhangot váltott ki Spanyolországban. Sergio Maroto játékvezető ugyanis kritikus véleményt fogalmazott meg Gutival szemben.

“Ez csupán egy barátságos mérkőzés volt, ám elég volt ahhoz, hogy kijelentsem, Guti edzőként nagyon sokszor nézi majd csapatát a lelátóról!”  – Olvasható Maroto sporttárs véleménye a Twitteren. A játékvezető vélhetően a pályakezdő Guti heves, reklamáló stílusára utalhatott.

Guti 544 mérkőzést játszott a Real Madridban, 77 gól, valamint 59 kiosztott gólpassz szerepel a neve mellett.

Nagy Ákos