Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia válogatott támadó a Barca célkeresztjében! – sajtóhír

Mint ismert, a napokban aláírt az Atletico Madridhoz a Sevilla gólfelelőse, nevezetesen Kevin Gameiro, így ő idén már biztosan nem lesz a Barcelona futballistája. A legfrissebb fejlemény szerint ennek köszönhetően a katalán együttes újabb francia támadót vett célkeresztbe, aki ráadásul ott volt az idei Európa-bajnokságon is.

610504_gignac-tigres-futbol

A Mundo Deportivo információi szerint ott szerepel a Barcelona kívánságlistáján a 30 esztendős francia támadó, nevezetesen André-Pierre Gignac. A Marseille egykori gólfelelőse jelenleg a mexikói Tigres csapatában rúgja a bőrt, ahová 2018 júniusáig köti szerződés, az átigazolási értékét pedig 8 millió euróra taksálják. 

André-Pierre Gignac a 2008/2009-es szezon folyamán érte el pályafutásának első jelentősebb sikerét, amikor is a Toulouse színeiben 24 találattal gólkirály lett. Egy évvel később az Olympique de Marseille szerződtette 16 millió euró ellenében. Nos, finoman szólva sokáig nem igazán győzte meg játékával a vezetőséget és a szurkolókat sem, hiszen rendkívül kevés gólt lőtt, majd egyszer csak szépen fokozatosan javulni kezdett a teljesítménye. A korábbi BL-győztes csapat színeiben 186 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 77 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Jelenlegi állomáshelyén 2015 nyara óta futballozik. 

Németh Boldizsár