Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: szerződést hosszabbított a válogatott középpályás

További négy évig az Újpest játékosa lehet, a macedón válogatott Enis Bardhi, miután ma meghosszabbította szerződését. A lila – fehérek ugyan újabb játékost nem regisztrálhatnak, hiszen az UEFA két átigazolási időszakra kizárta a lilákat, de a régi motorosok szerződését meghosszabbíthatja.

ujpestfc facebook(ujpestfc.hu facebook)

Örömmel tudatjuk kedves szurkolóinkkal, hogy Enis Bardhi hosszútávon tervez a csapattal. Macedón labdarúgónk így nyilatkozott a hivatalos papírok aláírása után: „Nagyon örülök, hogy továbbra is számítanak rám Újpesten, és mindent meg fogok tenni azért, hogy sok örömet okozzak a klubnak és a szurkolóknak.” – olvasható délután óta az ujpestfc.hu-n a lila – fehérek hivatalos weboldalán.

Bardhi 2014 szeptemberében a Videoton elleni bajnoki meccsen mutatkozott be az Újpest első csapatában. Azóta 52 NB I-es meccsen hét gólig jutott. Technikás játékával hamar az újpesti szurkolók kedvencévé vált. A macedón válogatottban eddig három mérkőzésen lépett pályára, gólt még nem szerzett. A szerződése jövő nyáron járt volna le, mostani hosszabbításán is látszik, hogy mind a két fél meg van elégedve a másikkal, ezért is igyekeztek már ilyen korán lezárni a kérdéses dolgokat.

Endrődi Dávid