Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 1.

Egyre közelebb az új szezon kezdete. A csapatok már javában készülnek az új szezonkezdetre, a topklubok ilyenkor mélyen a zsebükbe nyúlnak és próbálják megerősíteni a keretüket. Az átigazolási szezonban rengeteg a hír és hivatalos transzfer. A FociClub.hu összeállította nap legfontosabb  átigazolási híreit.

transzossz

Manchester City: A Schalke saját Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy Sane jelenleg a Manchester City-nél tartózkodik, így nem utazik a csapat többi tagjával az edzőtáborba.

Leicester City: angol sajtóhírek szerint a rókák mindenben megegyeztek a lengyel Cracovia vezetőivel és 7,5 millió fontért leigazolják a lengyel válogatott Bartosz Kapustka-t.

Lyon: a francia gárda vezetősége semmikép sem vállnak meg gólerős támadójuktól Alexandre Lacazette-tól és új szerződést kínálnak neki fel.

Valencia: a bajnok FC Barcelona együttesétől igazolt védőt a Valencia csapata, Martin Montoya 2020-ig kötelezte el magát a denevérekhez.

AC Milan: visszatér Franciaországba Jeremy Menez aki a Milan csapatától érkezik Bordeuxba. A francia támadó három évre kötelezte el magát a Ligue1-ben szereplő csapathoz.

Wolfsburg: A VfL Wolfsburg színeiben folytatja karrierjét Jakub Blaszczykowski, aki három évre szóló szerződést írt alá újdonsült csapatával. A lengyel labdarúgó közel 10 esztendőt követően távozott Dortmundból.

Sevilla: hivatalosan is aláírt az andalúziai gárdához a francia Toulouse játékosa Wissam Ben Yedder. A Sevilla Gameiro pótlására igazolta le a francia játékost.

Norwich: az Eb-t is megjárt ír válogatott középpályás Wes Hoolahan 2018-ig meghosszabította szerződését a kanárikkal.

Southampton: hároméves szerződést kötött a szentek csapatával a Crystal Palace angol kapusa Alex McCarthy. A 26 éves hálóőr a kevés lehetőség miatt döntött a távozás mellett.

Swansea: A Sevilla támadóját a spanyol Fernando Llorentét szemelte ki a walesi gárda a távozó Gomis helyére.