Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lassana Diarra újra a La Ligában?

Mint ismert, a 31 esztendős francia középpályás, nevezetesen Lassana Diarra korábban éveken keresztül volt a Real Madrid alapembere, viszont egy komolyabb betegség miatt sokáig úgy tűnt, hogy véget érhet a profi pályafutása. No, de szerencsére Lass-nak nem származott belőle nagyobb gondja, és a futballról sem kellett lemondania. Miután 2012 nyarán távozott a “királyi gárdától” karrierje rendkívül kisiklott, viszont az Olympique Marseille-nek hála újra a régi. A legfrissebb fejlemény szerint könnyen lehet, hogy visszatérhet a La Ligába. 

valencia_cf__the_history_large_art_by_po9_aw-d76qr31

Az AS információi szerint a Valencia érdeklődik Lassana Diarra játékjoga iránt. A spanyol lap úgy tudja, hogy a “denevérek” 3,5 millió eurót adnának a francia középpályásért, akit 2019 júniusáig köt szerződés az Olympique de Marseille-hez.

Lassana Diarra karrierjének csúcsát egyértelműen a Real Madridnál töltötte el. A “királyi gárda” 2008 januárjában igazolt le a Portsmouth-tól 20 millió euró ellenében. A spanyol sztárcsapat színeiben összesen 116 tétmérkőzésen léphetett pályára, amellyel nyert bajnoki címet, Spanyol Kupát illetve Szuperkupát is. A francia játékos az előbb említett együttesek mellett megjárhatta korábban többek között a Chelsea-t és az Arsenalt is. 

Németh Boldizsár