Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusból erősítene a Leverkusen! – sajtóhír

Olasz lapértesülés szerint két játékost is szeretne elcsábítani a Juventusból a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen. 

A Gazetta dello Sport értesülései szerint a Bayer Leverkusen szeretné soraiban tudni a Juventus két játékosát, nevezetesen Mauricio Islát és Hernanest is. Az előbbi labdarúgót 2017, míg az utóbbit 2018 júniusáig köti szerződés “zebrákhoz”, akik minden bizonnyal könnyű szívvel megválnának tőlük megfelelő ajánlat esetén. 

isla-azione-juventus-luglio-2015-ifa

Mauricio Isla: A chilei is az “öreg hölgy” Udinese-i fogásai közé tartozik, aki mondhatni kilóg a sorból, hiszen elődeivel, vagy akár utódaival ellentétben nem igazán tudta meggyőzni teljesítményével a torinói publikumot. A Juventus 2012 nyarán igazolta le,  a Serie A elmúlt évekbeli egyeduralkodójánál 48 tétmeccsen kapott lehetőséget. 

Juventus FC v Torino FC - Serie A

Hernanes: A “zebrák” tavaly nyáron kaparintották meg a brazilt, aki az Intertől érkezett. A rutinos középpályás epizód szerepeket kapott a Juvénál, de finoman szólva ő sem tudott maradandót alkotni, a 2015/2016-os idény során 22 találkozón léphetett pályára a különböző kupasorozatokban. 

Németh Boldizsár