Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham kiütötte az Intert! – videóval

A mai nap folyamán ismét egy izgalmasnak ígérkező felkészülési találkozó került lebonyolításra, hiszen a Tottenham Hotspur az Internazionale csapatával mérkőzhetett meg az oszlói Ullevaal Stadionban. 

Teljes képernyő rögzítése 2016. 08. 05. 185150

Tottenham Hotspur – Internazionale 6-1 (2-1)
G.:
Kane(5.,büntető, 57.), Lamela(40.), Alli(52.), Janssen(65.), Harrison(77.) ill. Perisic(24.)

A találkozó első góljára nem kellett sokat várni, hiszen már az 5. percben feljegyezhettük. A 3. minutumban Kyle Walker tört be a tizenhatoson belülre, akivel szemben D’Ambrosio szabálytalankodott, az eset után a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest a 2015/2016-os Premier League szezon gólkirálya, azaz Harry Kane értékesítette. A vezetés után az angol együttes sokáig kézben tartotta a dolgokat, egészen a 24. percig, amikor is az Inter egalizálni tudott. Ekkor Banega adott remek passzt Perisic irányába, a horvát szélső lefutotta védőjét, majd ballal gyönyörű találatot akasztott Vorm kapujába. A félidő hajrában a Tottenham újra magához ragadta az előnyt. A 40. minutumban Kane passzolt Erik Lamela elé, az argentin jó 18 méterről pedig védhetetlen bombát lőtt a milánói együttes hálójába.

A szünetben több poszton is változtatott Mauricio Pochettino, de ennek ellenére továbbra is londoni gárda futballozott fölénybe, amely gólokban is megmutatkozott. Az 52. percben a csereként Janssen átadásából Dele Alli talált be. Nem sokkal később Harry Kane újabb találatot ünnepelhetett, a találat előkészítője Lamela volt. A 65. minutumban Vincent Janssen vette be az Inter hálóját, majd a 77. percben Harrison is beköszönt. 

https://www.youtube.com/watch?v=OlLJvoLBA2Q

Az Internazionale további felkészülési programja

2016. augusztus 10. 20:45 Internazionale – Borussia Mönchengladbach
2016. augusztus 13. 20:00 Internazionale – Celtic

Kép forrása: Tottenham instagram oldal

Németh Boldizsár