Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Championship: Égéssel indult a Newcastle kalandja – videóval

Nem úgy indult a szezon Rafa Benítez csapata számára, ahogy azt elképzelték, a szezon nyitómeccsén 1-0-ás vereséget szenvedtek a tavaly épphogy megmenekülő Fulham otthonában. 

Fulham - Newcastle

Fulham – Newcastle: 1-0
G: Smith (45.) ill. –

Kiegyenlített volt az első félidő, aztán a félidő felénél nagyjából egy teljesen egyértelmű tizenegyest mulasztott el a bíró befújni a Newcastle javára. Matt Ritchie kapott nagyszerű labdát, megpróbálta visszatenni a második hullámba, de Ryan Tunnicliffe kezéről levágódott a labda, nagy bírói hiba volt. Meg is bosszulta magát ez, a játékrész végén Smith hagyta ott Lascelles-t, és fejelt gyönyörűen a kapuba egy szöglet után.

A fordulás követően nyomott a Newcastle rendesen, Ritchie ziccert rontott, majd Aarons is ordító lehetőséget hibázott. A túloldalon a kontrák végén Aluko és Ayité volt veszélyes, azonban egyértelműen a Szarkákról szólt a második félidő. Nekik viszont sehogy sem sikerült feltörni a londoniak védekezését, a rendes játékidő végén Ritchie lövését kézzel blokkolta Kalas, ezért is járhatott volna büntető, de ezért sem kaptak, így kénytelenek voltak pont nélkül távozni, nagy győzelmet aratott a Fulham.

http://www.dailymotion.com/video/x4nfhn8_fulham-vs-newcastle-1-0-all-goals-higlights-hd-05-08-2016_sport

Tereh Balázs