Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Ugyanaz a célunk Ronaldoval”

Ma este csap össze a Borussia Dortmund és a Real Madrid csapata a Bajnokok Ligája csoportkörében, ami előtt Zidane mesélt a meccsről és a Cristiano Ronaldoval való helyzetéről. 

14749080078422

Forrás: Marca

A pletykák szerint Cristiano Ronaldo neheztel a Real Madrid edzőjére, Zinedine Zidane-ra, mivel lecserélte őt a Las Palmas elleni bajnoki 72. percében. A portugál láthatóan nem volt elégedett a döntéssel, de a francia edző szerint nincs közöttük semmi probléma, és Ronaldo megérti, hogy miért tette:

“Néha-néha lehetnek dühösek a játékosok, mivel senki sem örül annak, ha lecserélik, de ezeket a döntéseket azért hozom, mert jót akarok a játékosaimnak. Nem vagyok hülye és Cristiano is egy intelligens ember és tudjuk, hogy ugyanazért a célért küzdünk.”

Zidane a Dortmund elleni esélyeikről is szót ejtett, főleg a két döntetlen árnyékában:

“Tisztában vagyunk vele, hogy hol és ki ellen játszunk, de mi vagyunk a Real Madrid és minden meccset megpróbálunk megnyerni. A két döntetlen miatt sincs kétségem afelől, hogy győzni tudunk, de természetesen egy csapat sem örül annak, ha két meccs alatt négy pontot veszít.”

A Real Madridnak nélkülöznie kell egyik kulcsjátékosát, Casemirot, akinek hiányát meg is érez a csapat. Zidane szerint is gond, hogy nem léphet pályára, bár ha nehezen is, de megoldható a pótlása:

“Nem szeretem összehasonlítani a játékosaimat, de be kell vallanom, hogy Casemiro az egyik legfontosabb része a csapatnak. Ettől függetlenül vannak játékosok, akikkel pótolhatom, bár kifejezetten a pozíciójára nincs emberem.” 

Szigeti Andrea