Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Ismét döntetlenre futotta a Real erejéből! – Videóval

A La Liga hatodik fordulójának egyik legjobban várt mérkőzésén a Real Madrid idegenben 2:2-re végzett a Las Palmas otthonában.

(Kép: L0 Liga Twitter)

Hiába döntött idénybeli bajnoki rekordot a Real Madrid azzal, hogy már az első félidőben 17 (!) alkalommal kísérletezett, Marco Asensio vezető találatát a hazaiak Tana révén egalizálták, így döntetlennel vonulhattak a szünetre a felek.

Az első félidő vége felé, sejteni lehetett, hogy a madridiaknak nem lesz sétagalopp a folytatás, a Las Palmas ugyanis lelkesen küzdött, és nem igazán akart beletörődni a szimpatikus vesztes szerepébe!
Hiába került hát megint előnybe a Real Karim Benzema góljával a 67. minutumban, a véghajrához érve a hazaiaknak újra sikerült egyenlítenie, teljesen sokkolva a blancókat.

Négy nap alatt másodszor adta döntetlenre aktuális bajnokiját a Real, ám ahogy azt Zidane is megfogalmazta, nem lehet minden meccset megnyerni, főleg nem az utolsó pillanatokban!

A találkozó góljai:

https://www.youtube.com/watch?v=Bvr_5Iw4wzk

Las Palmas – Real Madrid 2-2 (1-1)
Gól: Tana 38., Araújo 85., ill. Asensio 33., Benzema 67.
Las Palmas: Varas – Michel, D. Garcia, Aythami, Castellano – Mesa, V. Gomez – Viera (El Zhar 56.), Tana, Momo (Araujo 68.) – Livaja (Lemos 88.).
Real Madrid: Casilla – Carvajal, Ramos, Varane, Nacho – Modric, Kroos, Asensio (Benzema 64.) – Bale, Morata (Isco 80.), Ronaldo (L. Vazquez 72.).

Nagy Ákos