Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: A Cagliari ellen vesztett pontokat a Sampdoria

Hétfő este két mérkőzést is megrendeztek az olasz labdarúgó bajnokság 6. fordulójának keretein belül. Este 19:00-kor a Crotone lépett pályára az Atalanta ellen, kevés sikerrel, míg este 9-kor a Cagliari a Sampdoria csapatát fogadta hazai pályán. Nézzük milyen eredménnyel. 

joao-pedro_-cagliari-sampdoria-passaggio-2016-2017-750x450

Cagliari – Sampdoria 2:1 (1:0)
Gólszerzők: Joao Pedro (37.) Melchiorri (88.) ill Fernandes (86.)

Az első félidő felemásra sikeredett. A játékrész egyik fele a hazaiaké, a másik része a vendégeké volt. Hozzá kell tenni, hogy a Samp többet birtokolta a labdát összességében és alapvetően veszélyesebb támadásokat is vezetett, de mégis a hazai csapat szerezte meg a vezetést. Az ex-Juve játékos, Padoin labdájából, Jaoo Pedro talált be. Erre már nem tudott válaszolni az első játékrészben a Samp.

Ellenben a másodikban. Elképesztően nagy fölényben volt a vendég gárda. Minden követ megmozgattak annak érdekében, hogy kiegyenlítsenek. A hőn áhított találatig a 86. percig kellett várnia a genovai együttesnek, amikor a csereként beállt Fernandes talált be az ellenfél hálójába. Ám az öröm nem tartott sokig. Ugyanis alig 2 percre az egyenlítés után, Melchiorri vette be a Murielék kapuját. Ezzel pedig a Cagliari megnyerte a mérkőzést. A Sampot ma este az ág is húzta.. A Cagliari két kaput találó lövésből nyerte meg a mérkőzést. Ha úgy vesszük ez egy hibátlan mutató.

Borbély Szabolcs