Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Madridi sztárjátékos a célkeresztben

A Daily Telegraph beszámolója szerint a Chelsea orosz tulajdonosa Roman Abramovic roppant elégedetlen csapata teljesítményével, ezért hajlandó újra bankot robbantani, s kinyitni a pénztárcát, melyből Antonio Conte kedve és kénye szerint gazdálkodhat kis túlzással. Paul Pogba után újabb gigaüzletet helyeztek kilátásba, mely akár a télen meg is köttethet, noha még a történet gyerekcipőben jár.

Új vezérre van szüksége a csapatnak, Oscar, Nemanja Matic és Cesc Fabregas jövője ugyanis erősen kérdéses. A kiszemelt a jelenkor egyik legfelkapottabb játékosa, az Eb-n és klubcsapatában az Atletico Madridban is remeklő 25 esztendős Antoine Griezmann. A madridi alakulat jól bebiztosította magát, ugyanis nemrégiben 2021-ig szóló kontraktust írt alá a kiválósággal, akinek piaci értékét a transfermarkt.de 80 millió euróban határozza meg jelenleg. Az élő kontraktust, az értéket és a jelenlegi piaci viszonyokat figyelembe véve bátran kijelenthető, hogyha Griezmann klubot vált, az minden bizonnyal egy 100 millió euró feletti összeget fog tartalmazni. A Chelsea mellett egyébként a Manchester United is kacérkodik a gondolattal, de vajon megférne-e két olyan karakter egy csapatban, mint Griezmann és Pogba!?

Emellett az érkezők sorát erősítheti a télen az AS Roma 23 esztendős kiválósága Antonio Rüdiger. A belső védő poszton bevethető középső védő jelenleg sérüléssel küzd, ám nemsokára újra játszhat. Tegnap írtunk róla, hogy Branislav Ivanovic és Gary Cahill szűrét is kitehetik, s további két lehetséges igazolást is megszellőztetett a sajtó.

A Chelsea hat forduló után csupán nyolcadik a Premier League idei kiírásában, zsinórban két rangadót vesztett a csapat, s három meccse nyeretlen. Egyenlőre nem Antonio Conte, hanem a keret egyes tagjai léptek bűnbak pozícióba.