Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új kapitány után nézhet Anglia?

Sam Allardyce ma reggel még úgy ébredt, mint Anglia szövetségi kapitánya, de a róla felmerülő hírek hatására lehetséges, hogy hamarosan új embert kell majd keresni a helyére.

sam-allardyce_jqzpyv925xx11vjwm4klmrsh1

Roy Hodgson utódjaként került az angol válogatott élére, miután a szigetországiak nagy meglepetésre elvéreztek Franciaországban a sokkal esélytelenebbnek tartott Izlanddal szemben. Azonban mindössze 67 nappal a kinevezése után, a 61 éves szakember jövője komoly veszélybe került.

Az FA vizsgálatot indított a menedzser ellen, mivel feltételezésük szerint néhány szabályt nagyon lazán kezelt. A fogadóirodák is lecsaptak a lehetőségre, és a SkySports már be is dobott néhány nevet a lehetséges utódokkal. Alan Pardew a legesélyesebb, de Steve Bruce, Eddie Howe és Gareth Southgate neve is bekerült a kalapba.

A Telegraph birtokába jutott egy videófelvétel, amin Allardyce éppen azt ecseteli egy szakembernek, hogy lehet kijátszani az FA-t és profitálni. A riportereknek elejtett félmondatában azt említette meg, hogy nem gond, ha néha szemet hunynak a szövetség szabályai felett.

Az még nem derült ki, hogy az Angolok milyen döntést fognak hozni a tények ismeretében.

kép: goal.com

Nagy Gábor