Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gameiro: “Választhattam volna a Barcát is, de …”

Kevin Gameiro elárulta, hogy annak ellenére, hogy a nyáron a Barcelonától is volt konkrét ajánlata, mégis az Atlético Madridot választotta.

Kép: eurosport.es)

Mint ismert, Kevin Gameiro 32 millió ellenében a nyáron a Sevilla mezét az Atlético Madridéra cserélte. A francia támadó elmondta, hogy amint az Atlético is kereste, nem sokáig hezitált azon, hogy elfogadja-e a madridiak ajánlatát!

“Lett volna lehetőségem, hogy a Barcához igazoljak, azonban amint befutott az Atlético ajánlata, számomra egyértelmű volt, hogy melyik csapatot választom! Barcelonában ráadásul ott van Messi, Suárez és Neymar, ők mindannyian előttem lettek volna a rangsorban… Az Atlético stílusa amúgy is közelebb áll hozzám. Úgy érzem, jól döntöttem!” – Nyilatkozta Gameiro a spanyol országos rádió csatornának, a Cadena COPE-nak.

A 29 éves játékos elmondta azt is, hogy mi könnyítette meg igazán a döntését: “Nagyon imponált, hogy Diego Simeone személyesen hívott fel. El Cholo (Simeone beceneve) őszinte és egyenes volt, elmondta hogy Diego Costát akarta leigazolni, ám amikor kiderült, hogy erre nem lesz lehetősége, én lettem a következő jelöltje.”

Gameiro jelenleg éppen az Atlético Madriddal a Bayern München ellen hazai Bajnokok Ligája találkozóra készül, melyet szerda este a Sport 1 képernyői előtt élőben követhet majd a nagyérdemű.

Nagy Ákos