Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem akarta a nőket megbántani Horváth

Mindenki Horváth Ferije, mindig is híres volt arról, hogy kimondja ami a szívén van. Minden meccs után mond valami olyat, melyre a szurkolók felkapják a fejüket. Az elmúlt napokban a DVTK vezetősége kiállt a korábbi kiváló támadó mellett, ezek után a csapat hivatalos weboldala készített interjút vele.

dvtk-eu(dvtk.eu)

A Debrecen meccs utáni nyilatkozata után elnézést kért, igaz nem saját csapatától, hanem minden nőtől:

Amikor azt mondtam, hogy olyanok voltunk, mint egy lánycsapat, nem az volt a célom, hogy bármelyik női sportolót vagy csapatot megbántsam, de ha mégis így történt a kirohanásom okán, azért teljes mértékben elnézést kérek. Viszont, ha egy női csapatot indítasz egy férfi bajnokságban, az nagyon nagy baj.

A reményeiről és a szurkolók reakciójáról a következőket mondta.

Hiszem, hogy elindulunk fölfelé. Ha nem hinnék abban, hogy változhat, akkor már felálltam volna. Én azt gondolom, hogy az az utolsó utáni pillanat egy játékos életében, ha levetetik vele azt a mezt, amiért küzd. Ennél jobban nem lehet megalázni egy játékost. Onnantól kezdve, hogy ez a dolog megtörtént, én már mondhatok bármit, büntethetek akárhogy, ha valaki nem érzi át ennek a súlyát, akkor nincs miről beszélni. Én nem fogok már mondani semmit, hiszen elpuffogtattam mindent és mindenféle hangszeren játszottam. Csak annyit fogok elmondani, hogy gondolkodjanak el azon, mi történt a lefújás után, mert szóban ennél jobban nem lehet kifejezni azt, amilyen helyzetben vagyunk.

Örül-e annak, hogy a drukkerek nem benne látják a felelőst arra pedig ezt válaszolta:

Annyiból igen, hogy ezek szerint sokan látják azt, hogy nem egy személyben én vagyok a hibás a kialakult helyzetért. Abban, hogy a tabella utolsó helyén állunk, mindenkinek megvan a maga felelőssége, és mindenkinek vállalnia kell a sajátját. Én vállalom az enyémet.

Endrődi Dávid