Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Postafordultával küldenék vissza az olasz válogatott csatárt!

A Juventusnál létszámfelettivé vált, így a torinói gigaklub kölcsönbe küldte olasz válogatott csatárát, Simone Zazát a West Hambe, de nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogy azt a felek elképzelték. 

070216 Simeone Zaza sad PI.vresize.1200.675.high.52

Zazaért 5 millió eurót fizettek a londoniak, hogy kölcsönvehessék, de további 20-at kéne, ha meg is akarják vásárolni, és még 3 milliót mindenféle bónuszok miatt. A 20 milliós összeget köteles kifizetni a West Ham, ha Zaza bizonyos számú mérkőzésen pályára lép minden sorozatot figyelembe véve – ezt 15-re becsülik, azonban pontos adat nincs erről.

Olyan borzasztóan teljesít viszont egyelőre a támadó, hogy a Kalapácsosok kiszállnának az üzletből. A Calciomercato.com értesülései szerint visszaküldenék a feladóhoz Zazát, hogy ne kelljen kifizetni azt a 20 millió eurót, ami elegendő pályára lépés után kötelező lenne.

Slaven Bilic egyelőre meg van győződve róla, hogy képes kihozni a maximumot az olasz válogatott támadóból, az már egy másik kérdés, hogy ha a csapata így folytatja, akkor túl sok ideje nem lesz arra, hogy ezt bebizonyítsa, a West Ham ugyanis mindössze 1 győzelemmel és 5 vereséggel a kieső 18. helyen található.

Tereh Balázs