Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balesetveszélyes az MTK-stadion

Aki az MTK Facebook oldalát lesi, láthatja, hogy a kék-fehéreknél komolyan vették azt, hogy be kell falazni a kaput, akkor nem lesz gól. Jó-jó ez kicsit csúsztatva van, de a képeket böngészve látható, hogy a kapuk mögött betonfalat húztak az építők, ami valljuk be, eléggé életveszélyes.

mtk-facebook1MTK Facebook

A szurkolók is kritizálták már ezt az építészeti újítást, lévén többen írták, hogy eléggé illúzió romboló, csúnya, életveszély. Egy erősen megrúgott labda könnyen visszapattanhat, s eltalálhat vele bárkit aki aki arra jár.

Íme pár szurkolói komment:

“Szeretném megkérdezni, hogy ez a betonfalas megoldás miként illeszkedik az MLSZ Infrastrukturális szabályzatának 4.§. 1. pontjának (A játéktér felépítése, kialakítása) d/5-ös előírásához, mely szerint: “Az oldalvonaltól 3 m-en, illetve az alapvonaltól 5 m-en belül semmilyen akadály, épületrész, kerítés, stb. nem lehet, de ajánlott az oldalvonalaknál is legalább 5 m-es távolság szabadon tartása.”

“Mi a sz.r ez? Kapu mögött rögtön beton? Besz.rás olyan mint egy torna terem műfűvel borítva. Szerintem nagyon f.s lett.”

“Hát ez gáz!!!!!! Ez stadion??? Tornaterem!”

“Elég gyér lett…. az a betonfal illúzió romboló a kapuk mögött…. ennél még szarumán stadionja is szebb….pedig az csak egy faluban van”

Endrődi Dávid