Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Magabiztosan nyert a Juventus! – videóval

A Massimiliano Allegri által irányított Juventus a Dinamo Zagreb otthonába látogatott a Bajnokok Ligájában. A “zebrák” természetesen hozták a kötelezőt, akik magabiztos 4-0-ás győzelemmel zárták az összecsapást. 

14463174_1508899115803979_4336349418605773288_n

Dinamo Zagreb – Juventus 0-4 (0-2)
Helyszín:
Stadion Maksimir
Gólszerzők: – ill.
Pjanic(23.), Higuaín(31.), Dybala(57.), Dani Alves(85.)
Sárga: – ill. –
Kiállítás:

Dinamo Zagreb: Semper – Situm, Sigali, Schildenfeld, Pivaric – Antolic(Machado 72.), Benkovic, Jonas(Fiolic 48.) – El Arabi, Fernandes(Hodzic 58.), Pavicic. Vezetőedző: Ivaylo Petev.

Juventus: Buffon – Barzagli(Pjaca 68.), Bonucci, Chiellini – Alves, Khedira, Hernanes, Pjanic(Cuadrado 46.), Evra – Dybala, Higuaín(Mandzukic 71.). Vezetőedző: Massimiliano Allegri.

A találkozó első helyzetét a vendégek dolgozták ki. A 3. percben Dani Alves középre adását követően Higuaíntól láthattunk kísérletet, amely végül a léc fölé szállt. A 23. minutumban a Juventus megtörte a gólcsendet. Miralem Pjanic kihasználta a hazai védők bizonytalanságát, majd senkitől sem zavartatva a hálóba gurított. Nem sokkal később közel járta az egalizáláshoz a Zagreb. A 27. percben Antolic végzett el szabadrúgást, ami után Schildenfeld a felső kapufára bólintott. A 31. minutumban Higuaín volt eredményes, míg az előkészítést Pjanic neve mellé jegyezhettük fel. 

A fordulás után nem igazán változott a játék képe, ezt a tényt pedig egy gyönyörű gól is alátámasztotta. Az 57. percben Dybala eresztett meg egy távoli löketet, mely végül a jobb alsó sarokban kötött ki. A 75. minutumban Pjaca próbálta bevenni Semper kapuját, az ifjú portás azonban résen volt és hárított. A 85. percben Dani Alves rúghatott szabadrúgást, ami felperdült a sorfalban álló Schildenfelden. A Dinamo hálóőre megpróbálta kipaskolni a veszélyesen lecsapódó labdát, pechjére a játékszer végül behullott a kapuba. 

https://www.youtube.com/watch?v=crPORMtHQrI

Sevilla – Lyon 1-0 (0-0)
Gólszerzők:
Ben Yedder(53.) ill. – 

A meccs említésre méltó szituációjáig viszonylag nem kellett sokat várni. A 11. percben Fekir próbálkozott, ám balszerencséjére lövése csak a felső lécet találta telibe. A 19. minutumban Rybus eresztett meg egy távoli löketet, azonban a hazaiak portása résen volt és hárított. Nem sokkal később Cornet tett kísérletet arra, hogy megszerezze csapatának a vezetést, viszont Rico ekkor is védeni tudott. A szünetet követően jócskán nőtt a meccs színvonala, hiszen mindkét fél előtt adódtak kisebb-nagyobb ziccerek. Az 53. percben a Sevilla törte meg a jeget és szerezte meg a vezetést Ben Yedder jóvoltából. Több mint negyed óra múlva Vietto növelhette volna csapata előnyét, miután a játékvezető büntetőt ítélt a javukra. Az ifjú támadó azonban elhibázta a tizenegyest. A 76. minutumban ismét pechje volt a Lyonnak, mivel Tolisso lövése a keresztlécen csattant. 

https://www.youtube.com/watch?v=qr7E4XyXkTQ

A H csoport állás 2 fordulót követően:
teljes-kepernyo-rogzitese-2016-09-27-225416

A tabellát köszönjük az eredmények.com-nak.