Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

10 nyeretlen mérkőzés után őrült meccset nyert a Swansea – videóval

Fordulatokban gazdag kilenc gólt hozó mérkőzésen győzött a tíz mérkőzés óta nyeretlen Swansea hazai pályán a Crystal Palace ellen. A címvédő Leicester City hazai pályán játszott döntetlent az újonc Middlesbrough ellen. 

2016-11-26t163523z_123179723_mt1aci14685087_rtrmadp_3_soccer-england-lei-mid

Swansea – Crystal Palace 5:4 (1:1)
Helyszín: Liberty Stadion (Swansea) Vezette: Friend
Gólszerzők:Sigurdsson (36.), Fer (66., 68.), Llorente (90+1., 90+3.) ill. Zaha (19.), Tomkins (75.), Cork (82., öngól), Benteke (84.)

A 10 mérkőzés óta nyeretlen Swansea hazai pályán próbálta megtörni sorozatát a Crystal Palace ellen. A találkozón a vendégek szereztek vezetést a 19. percben  Wilfried Zaha csapott le a kallódó labdára a kapu előtt és ellőtte azt laposan a kapu közepébe. A 36. percben a hazaiak Sigurdsson szabadrúgásával egyenlítettek, az izlandi betekerte a labdát, pontosan a a kapu bal oldalába. A félidő 1:1-es döntetlennel ért végett azonban a java még hátra volt. Gylfi Sigurdsson végezte el a szögletet, a büntetőterület szélén amire Fer érkezett remek ütemben és a hálóba fejelte a labdát. Két perccel később már kettővel vezettek a hazaiak, egy kipattanót ismételten Fer vágott a kapuba. Ami ezután következett arra senki sem számított. Kilenc perc alatt fordítottak a vendégek előbb Tomkins a 75. percben majd, Cork öngóljával, végül pedig a 84. percben Benteke volt eredményes. A hazaiak azonban nem adták meg magukat és a hoszabbítás perceiben két perc alatt megfordították a találkozót Llorente góljaival és tíz nyeretlen mérkőzés után ünnepelhettek győzelmet. Ezzel pedig ismét a Sunderland lett az utolsó a tabellán.

https://www.youtube.com/watch?v=s0xO7dgtJCA

Leicester – Middlesbrough 2:2 (1:1)
Helyszín: King Power Stadium (Leicester) Vezette: Mason
Gólszerzők: Mahrez (34., büntetőből), Slimani (90+4., büntetőből) ill. Negredo (13., 71.)

A címvédő Leicester nem igazán találja a bajnokságban tavalyi formáját ezúttal az újonc Middlesbrough csapatát látták vendégül Mahrezék. A 13. percben a Boro spanyol gólvágója Negredo talált a rókák kapujába, ezzel megszerezve a vezetést az újoncnak. A 34. percben Mahrez büntetőből egalizált. A második félidő elején ismét a spanyol gólvágó Negredo volt eredményes másodszor is előnyhöz jutattva a Borot. A hajrában a csereként beálló Slimani büntetőből egyenlített a 94. percben pontot mentve a címvédőnek.

https://www.youtube.com/watch?v=UtlwgGBm28g