Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szabadulna 30 milliós nyári igazolásától az Inter

Előfordul, hogy nem jön be egy igazolás, ám az olasz bajnokságban szereplő, vagy inkább jó szó a szenvedő Internazionale 30 milliós hibát vétett a nyáron. Legalábbis a játékpercek ezt mutatják a brazil válogatott Gabriel esetében. A 20 esztendős támadót a spanyol élvonalban vitézkedő Las Palmas ránthatja ki a milánói rémálomból.

gabriel-pap_5051-2

A pálya helyett a kispadon készültek a képek…

Gabriel hazájában hatalmas tehetségnek számít, a korosztályos válogatottakat végiglépdelve már a felnőtt csapatban is bemutatkozott, s négy meccsen szerepelt, sőt két gólt is szerzett. Ott volt a nyári riói olimpián, olimpiai bajnok lett, alapemberként 6 mérkőzésen 2 gólt szerzett. Fiatal kora ellenére a Santos színeiben 84 tétmérkőzésen szerepelt, s ez idő alatt 24 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Nyáron 29,5 millió eurót tett le érte az Inter, ám a love story hamar rémálommá vált.

Noha nem látunk a kulisszák mögé és sok a kérdőjel, az egyszer biztos, hogy Gabriel, a brazil futball egyik legnagyobb ígérete a kispadot koptatja mérkőzésről-mérkőzésre. Mindössze egyetlen egy meccsen küldték pályára csereként, a Bolona ellen 16 játékpercet kapott.

A legfrissebb hírek szerint a spanyol Las Palmas érdeklődik iránta, az Inter pedig benne lehet egy esetleges kölcsönszerződésben.