Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Így vette át Cristiano Ronaldo az Aranylabdát

A France Football tegnap este jelentette be, hogy Cristiano Ronaldo kapta az Aranylabdát 2016-ban. A díjat viszont már pénteken a Santiago Bernabeu Stadionban átadta neki a lap főszerkesztője, és akkor végezték el a fotózást is. Ronaldóval családja, édesanyja és a kisfia vett részt az átadáson. 

cristiano-ronaldo-ballon-dor-2016-winner

Forrsá: glammynews.com

Miután átvette a díjat, Cristiano Ronaldo arról beszélt, hogy a megnyert trófeák nélkül biztos nem kapta volna meg az elismerést, de így is nagyon boldog, hogy őt szavazták meg.

“Nagyon örülök, hogy negyedjére és megkaptam az Aranylabdát. Ugyanolyan érzések kavarognak bennem, mint az elsőnél, és ismét egy álom vált valóra, hiszen soha nem gondoltam volna, hogy négyszer is megkaphatom. Szeretném megköszönni minden csapattársamnak a Real Madridban és a portugál válogatottban, nagyon büszke vagyok rájuk. Ha nem nyertem volna meg a Bajnokok Ligáját és az Európa-bajnokságot biztos nem kaptam volna meg ezt a díjat, így a csapat az első számomra.” 

A Bernabeuba családja kísérte el, és kisfia volt az első, aki gratulált a portugál játékosnak. Az átadás pillanata pedig a következő videón tekinthető meg: