Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic szállította a Man.United győzelmét – videóval

Utolsó percekben jegyzett góllal és győzelemmel abszolválta a Manchester United a Premier League hétközi fordulóját. Jose Moutinho csapata hét meccse veretlen a ligában, ám a szép sorozatot döntetlenek tarkítják. A West Brom a felsőházban, a venezuelai gólfelelős Rondon pedig szűk negyedóra alatt fejjel szerzett mesterhármast.

15541008_10154304684557746_4414508837652644131_o

Crystal Palace – Manchester United 1-2 (0-1)
Helyszín: Selhurst Park (London): 25547 néző; Vezette: C. Pawson
Gólszerzők: McArthur (66.) ill. Pogba (45+2.), Ibrahimovic (88.)
Sárga: Kelly (45+1.), Delaney (72.) ill. Rojo (38.), Pogba (70.), Rasford (84.)
Kiállítás: – ill.

Crystal Palace: Hennessey – Ward, Dann, Delaney, Kelly – McArtur (Campbell 87.), Cabaye, Flamini (Ledley 46.) – Lee (Frysers 80.), Benteke, Zaha. Vezetőedző: A. Pardew

Crystal Palace: De Gea – Blind, Rojo, Jones, Bailly (Darmian 52.) – Carrick, Herrera, Rooney (Rashford 80.), Pogba, Mata (Lingard 70.) – Ibrahimovic. Vezetőedző: J. Mourinho

Magabiztosan és fölényben játszott. ám mégis nehézkesen nyert a Manchester United Londonban. Az első játékrészben Rooney és Pogba hagyta ki a legnagyobb lehetőségeket, utóbbi azonban egy rögzített szituáció után jól jött ki a kapu előtti keveredésből, és a hálóba talált. A vendégek vezető találatára a szünetet követően volt felelete a londoniaknak, a második félidőre érezhetően feljavult a Palace játéka. A pontszerzést azonban Ibrahimovic megakadályozta, a hórihorgas svéd pályafutása kilencedik Premier League találata három pontot ért Jose Mourinho csapatának. Zlatan legutóbbi öt meccsén öt gólt jegyez, ebből kettő pontot ért, míg kettő pedig győzelmet jelentett a United számára.

West Brom – Swansea 3-1 (0-0)
G: Rondon (50., 61., 63.) ill. Routledge (78.)

A találkozó kifejezetten érdekes képet festett, ugyanis a vendég walesiek domináltak, s uralták mezőnyben a játékot. Ennek ellenére gólért kiáltó ordas ziccereket nem tudtak kidolgozni. Hazai oldalon Rondon hagyta ki a kihagyhatatlant, majd a vezetést is megszerezte volna a West Brom, ám a játékvezető, hozzátéve, hogy jogosan annullálta a találatot az első játékrész végén. A fordulást követően aztán jött a nagy Rondon-show fejjel, a venezuelai gólfelelős 13 perc leforgása alatt háromszor is a kapuba talált az említett testrészével, ezzel eldöntve a mérkőzés sorsát. A Swansea számára már csak egy szépítő találatra futotta eztán. A walesiek a kiesőzónában tanyáznak továbbra is, míg a West Brom feljött a United mögé az előkelő hetedik pozícióba.