Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Suarez reméli, hogy most Messi szerződése következik

Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona csatára, Luis Suarez 2021-ig hosszabbított a katalán csapattal. Suarez beszélt is az új szerződéséről, és arról is, hogy reméli Messi következik a sorban. 

czu-p_txgamcobi

Forrás: A Barcelona hivatalos weboldala

A hosszabbítás után interjút is adott az uruguayi támadó, aki elmondás szerint nagyon boldog, hogy elkötelezte magát a Barcelonánál, de öröme csak akkor lesz teljes, ha csapattársa, Lionel Messi is aláírja végre az új szerződését.

“Hihetetlenül boldog vagyok, hiszen ott vagyok, ahol lennem kell. Ezzel, hogy a klub egy új szerződést adott nekem azt jelenti, hogy meg vannak elégedve a teljesítményemmel és hogy remélik, továbbra is megmarad ezen a szinten. Ez a hosszabbítás viszont nem egy üzenet Messi felé, aki épp elég idős ahhoz, hogy tudja mi a jó neki az életben. Ettől függetlenül az én örömöm akkor lesz teljes, ha Messi is aláírja az új szerződését.”

A hírek szerint viszont a csapat nagyon is szeretné ezzel a lépéssel ösztönözni az argentint arra, hogy végre ő is meghosszabbítsa a szerződését. Messi édesapja már Barcelonába is utazott emiatt, hogy elkezdjék a tárgyalásokat.

Szigeti Andrea