Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Rangadó rangadó hátán – előzetes

A hétközi 16. forduló után máris rendezik a 17. fordulót a hétvégén, csak , hogy senki ne panaszkodjon, hogy nincs elég csúcsfoci a tv-ben. Nézzük mit tartogat nekünk ez a hétvége.

pl20172

Szombaton:

13:30 Crystal Palace – Chelsea (TV: Spíler TV)

10 győzelmi sorozatnál jár Antonio Conte együttese, ami a hétvégén a Palace otthonában könnyen 11-re nőhet, immáron 6 pont az előnye az élen az üldöző Liverpool, Arsenal duó előtt. Mivel mindkét üldözőnek igen komoly rangadója lesz, így egy esetleges győzelem esetén könnyen 9-re nőhet az az előny. A mérkőzés esélyese toronymagasan a Chelsea, ráadásul legutóbbi itt a Chelsea egy sima 3-0-val elvitte a 3 pontot.

16:00 Middlesbrough – Swansea

16:00 Stoke – Leicester City (TV: Spíler TV)

A bajnok valóssággal kiütötte a Manchester Cityt múlt hétvégén, ám ezt a szenzációs teljesítményt sikerült megfejelni a Bournemouth otthonában egy 1-0-ás vereséggel, így ott vannak a “Rókák” ahol eddig. Teljesen kiszámíthatatlan Ranieri együttese, ráadásul most a BEt365 Stadiumban egy igazi ölre menő csatára számíthatnak a Stoke City ellen.

16:00 Sunderland – Watford
16:00 West Ham – Hull City

18:30 West Brom – Manchester United (TV: Spíler TV)

A United két meccses győzelmi szériában van és elérhető közelségbe került a 4. hely is immáron, ami a BL-t jelentené Jose Mourinho csapatának. Most hétvégén azonban nem lesz egyszerű dolga Ibrahimovicéknak, ugyanis a masszív WBA otthonába látogatnak, ahol minden ellenfélnek meg kell izzadnia a 3 pontért.

Vasárnap:

14:30 Bournemouth – Southmapton (TV: Spíler TV)

17:00 Manchester City – Arsenal (TV: Spíler TV)

A forduló rangadója, már ami a helyezéseket illeti az Etihadból, ahova az Everton ellen megtorpanó Arsenal látogat. Guardiola csapata ugyan nyert a hétközi találkozón a Watford ellen, ám Gundogan belesérült a találkozóba, így Aguero, Kompany és Fernandinho mellett a német válogatott is kihagyja a találkozót, így lényegében majdnem a fél kezdő csapat hiányzik a City részéről. A másik oldalon nincsenek új sérültek, mi több Welbeck és Mertesacker a héten visszatér a teljes körű edzésekhez, így “csak” Cazorla, Ramsey és Mustafi nem tudja vállalni a játékot az alapemberek közül. Vészharangot kongattak az Arsenal háza táján az Everton ellen elszenvedett vereség után, ám decemberben egy északi találkozót a Goodisonban elveszteni nem a világ vége. Legutóbbi 5 bajnoki mérkőzésükből egyet sem nyert a City, az “Ágyúsok” kettőt a három döntetlen mellett, ám hazai pályán Guardiola csapata az esélyesebb.

17:00 Tottenham – Burnley 

A Spurs újra az élmezőny nyakán, hétköznap egy könnyed 3-0-val küldte haza a Hullt. A Burnley csapatában pedig egy viszonylag újabb sima mérkőzés várhat Kanékre.

Hétfő: 

21:00 Everton – Liverpool (TV: Spíler TV)

Mersey-parti rangadó, a két csapat egyik legfontosabb meccse, minden évben kiemelt figyelmet kap. Ráadásul most kiemelt időben hétfő este. A legutóbbi 5 egymás elleni meccsükből a “Vörösök” nyertek 2-t 3 döntetlen mellett. Mindenkét csapat megnyerte hétközi mérkőzősét, ráadásul az Everton a robogó Arsenal verte el ugyan itt a Goodisonban.