Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékosüzlet alakul a PSG és a Chelsea között

Antonio Conte irányításával szárnyal a Chelsea, ám ennek ellenére az olasz tréner változásokat kíván eszközölni a tél folyamán. A védelem megerősítése mellett irányító pozícióban szeretne változásokat a 47 esztendős szakember, aki az olasz nemzeti csapatnál már dolgozott együtt a PSG kiválóságával.

nevtelen-1

A felvezetésből bizonyára mindenki kitalálta, hogy Marco Veratti játékjoga lóg jelenleg a levegőben. A Paris Saint-Germain 2012-ben szerezte meg az akkor még 20 esztendős középső középpályást, akkor a Pescara 12 millió eurót kapott fiatal tehetségéért. Veratti azóta kinőtte magát, s nem csak a párizsi klubcsapatában, de az olasz nemzeti csapatban is kulcsemberré vált Antonio Conte irányítása alatt. A közös munka most Londonban folytatódhat, amennyiben a feleknek sikerül megegyeznie.

Veratti piaci értékét 40 millió euróra srófolja a transfermark, ezzel ellentétben pedig a legfrissebb pletykák szerint a londoni kékek 34 millió eurót adnának érte. Mivel Veratti idén augusztusban hosszabbított és írt alá 2021-ig, ezáltal a játszmát jelenleg a PSG a kezében tudja tartani. A sajntó munkatársai úgy értesültek, hogy ezzel az ajánlattal a francia klubnál elégedetlenek, így az üzlet vagy megreked, vagy Abramovics jobban kinyitja a pénztárcáját.