Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea a Monaco középpályását akarja! – sajtóhír

Mint ismert, szinte biztosra lehet venni azt, hogy Oscar a kínai ligában folytatja tovább pályafutását. Habár a brazil labdarúgó rendkívül a háttérbe szorult a szezon kezdetét követően, viszont a Chelsea mégis csak szegényebb lesz egy középpályással. Nos, a londoni “kékek” ennek tükrében szeretnék leigazolna az AS Monaco alkalmazásában álló Tiemoué Bakayokot.  

Paris Saint-Germain v AS Monaco - Ligue 1

A Times értesülései szerint a Chelsea több alkalommal is megfigyeltette a 22 esztendős védekező középpályást. Jelenlegi állomáshelyéhez 2019 júniusáig köti szerződés, míg az átigazolási értékét 40 millió fontra taksálják. A londoni “kékeknek” tehát mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha valóban megakarják kaparintani az ifjú futballistát. 

Tiemoué Bakayoko 2014 nyara óta tartozik az AS Monaco kötelékébe. Legelső évében a szezon elején alig kapott lehetőséget, majd mire úgy nézett ki, hogy stabilizálta helyét a kezdőben, arra összeszedett egy komolyabb sérülést. A következő idényben egy kisebb kihagyást kivéve végig bevethető állapotban volt, de akkor inkább kiegészítő embernek számított. A mostani kiírás során viszont gyakorlatilag kirobbanhatatlan a kezdőből. Minden frontot egybe véve eddig 65 mérkőzésen léphetett pályára a Monaco színeiben. 

Németh Boldizsár