Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham a Palace szélsőjét akarja – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Tottenham csapata ligán belül erősítené meg keretét a Crystal Palace fiatal szélsőjével aki többe között a Manchester Unitedben is megfordult.

zaha

Az angol sajtóben megjelent legfrisebb hírek szerint Mauricio Pochettino újra megpróbálja a White Hart Lane-re csábítani a Crystal Palace szélsőjét Wilfried Zaha-t. A Spurs menedzsere nyáron egy 12 millió fontos ajánlatot tett már a 24 éves játékosért, azonban a Palace vezetősége elutasította azt. A legfrissebb sajtóhírek szerint Pochettino a januári átigazolási időszakban már egy komolyabb 30 millió fontos ajánlatot készül tenni a United korábbi játékosáért.

Zaha 2015-ben érkezett harmadjára is a Crystal Palace csapatához, 2010 és 2013 között szerepelt először a sasoknál akkor 143 mérkőzésen lépett pályára és 18 gólig jutott a Palace csapatában. Majd távozott a Manchester United csapatához 2013-ban ami nagyon nem jött be mindössze négy mérkőzésen lépett pályára a vörös ördögöknél. Ezek után kétszer is visszatért a Crystal Palace csapatában kölcsönben, harmadik alkalommal viszont a sasok végleg visszavették Zahat 6 millió fontért a 2014/2015-os szezont követően. Zaha egyik alapembere  a Crystal Palace csapatának minden sorozatot figyelembe 96 mérkőzésen 12 gólig jutott.

A 24 éves szélső jelenlegi szerződése 2020-ig érvényes a Palace csapatához és a transfermarkt portál 8 millió fontra becsüli piaci értékét.