Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United kiszemeltjét nem lepte meg Guardiola teljesítménye

A Manchester United kiszemeltjét nem lepte meg, hogy Pep Guardiola első szezonjában nem dominál a bajnokságban a Manchester Cityvel.

thomas-muller

Thomas Müllert szívesen leigazolná a Manchester United. A Vörös Ördögökre ráfér az erősítés, mivel nem igazán megy nekik ebben az idényben.

Müller korábbi edzőjéről, Pep Guardioláról mondta el, hogy nem lepte meg az a tény, hogy első idényében nem dominál a csapattal az angol pontvadászatban. 20 fordulót követően a City csak a 4. helyen áll, és 7 pont a hátránya a listavezetővel szemben. A tabella élén jelenleg a Chelsea áll.

Müller elmondta, hogy a Premier League-ben sok a csapat, és nem egyszerű minden együttest legyőzni. Ez az első éve a Cityvel, és még sok dolog nehezíti meg a dolgát. A Bayern játékosát ezeknek a tényeknek a tudatában egyáltalán nem meglepő az, hogy a Manchester City nem dominálj a Premier Leauge-t.

Müllernek össze kell szednie magát Ancelotti irányítása alatt, mivel ez még nem az ő szezonja. Idén nem igazán találta még meg a góllövő cipőjét.

kép: independent.co.uk