Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elkezdődött a felkészülés a Haladásnál

Elkezdte a Szombathelyi Haladás a téli felkészülést. Az első edzésre megérkezett az előzetesen beharangozott két német labdarúgó, akiket a másodosztályú Armina Bielefeldtől vártak a kapus Nino vom Hofe és a csatár Janik Brosch is.

janik-brosch-slider-16-17A német csatár Janik Brosch (Fotó: Bielefeld hivatalos weboldal)

Decemberben felvetődött, hogy Kevin Kuranyi is esetleg a Haladásban folytathatná a pályafutását, de arra nagyon kevés az esély. A fizetése köszönő viszonyban sincs azzal amit a szombathelyi klub fizetni tudna a korábbi német válogatott labdarúgónak. Ezzel szemben a nigériai U17-es világbajnok Funsho Bamgboye már november óta Szombathelyen tartózkodik, őt nagyon szeretné Mészöly a csapatában tudni.

Hegedűs Jánost nem szeretné elengedni, mivel ősszel nála lett meghatározó játékos a Haladásban, nagyon reméli, hogy még hosszú ideig csapatában tudhatja az ifjú hátvédet.

Leandro Martinez szintén megjelent az első edzésen, ő addig fog a csapattal készülni, amíg az érte jelentkező klubok közül valamelyikkel nem írják alá a szerződést, ugyanis rá továbbra sem számít Mészöly Géza. Ezequiel Calvente is megjelent, aki hosszú sérülés után gyógyultnak nyilvánítottak az orvosok. Az edző reményét fejezte ki, mivel hasznos játékosnak tartja a spanyolt.

Endrődi Dávid