Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Munkában a Fradi

Pénteken a Ferencváros is elkezdte a felkészülést a tavaszi bajnoki folytatásra. A Nemzeti Sport információi szerint Pintér Ádám és Florian Trinks nem jelent meg az első edzésen ugyanis nem számít már rájuk a szakmai stáb.

Pinter fradi.hufradi.hu

Napok óta keringenek a nevek a különböző internetes fórumokon, hogy kik lesznek az érkezők, s az esetleges távozók. Egyelőre új focista még nem jelent meg a mai foglalkozáson. Szerdán Benczés Miklós a Diósgyőr vezetője elismerte, hogy tárgyalnak a zöldekkel egy esetleges Bognár Busai cseréről. A cközép szurkolói oldal információi szerint Botka Endre már szinte a Népligetben érezheti magát, belső információkra hivatkozva azt írták, olyan háromszáz-négyszázezer euró körül lehet majd az átigazolás összege.

Az interneten elterjedt, hogy Gyömbér Gábor a Puskás Akadémiában folytathatja, egyelőre egyik klub sem erősítette meg ezen információt. Az ulloi129.hu a mai napon megírta, hogy a távozó Cristian Ramirezt ismét külföldi balhátvéddel pótolnák, ráadásul mindkettő Németországból jöhet. (csak az egyik kap szerződést) A két focistáról annyit lehet tudni, hogy az egyik német és játszott már a Bundesliga 1-ben, míg a másik balkáni utánpótlás válogatott labdarúgó.

Egyelőre ennyi információval rendelkezünk amint a klub is tudat valamit a nagyvilággal, mi résen leszünk.

Endrődi Dávid